Wat doen wij?

Wij zijn stichting De Hulpketen uit Hardenberg en zijn een stichting voor maatschappelijke ondersteuning op het gebied van welzijn en sociale contacten. Wij bieden ondersteuning op het gebied van voedsel voor mens en dier en proberen zoveel mogelijk mensen en dieren te helpen, die om welke reden dan ook te weinig financiële middelen hebben, om zichzelf of hun (huis)dier te onderhouden.

Dit betekent dat wij als stichting een voedselkast hebben neergezet waar mensen eten uit kunnen halen of in kunnen zetten.

“geef wat je missen kunt,neem wat je nodig hebt”

Voor dieren zamelen we diervoeding in en bevoorraden we diverse dierenvoedselbanken, asielen, dierenambulances, particulieren, opvanghuizen voor egels. We willen graag verspilling van voedsel voor zowel mens als dier tegen gaan. De bedoeling is om hiermee door te gaan zolang dat nodig is mee gezien toe toenemende armoede onder de bevolking.

Op onze website hebben wij een donatiepagina van geef.nl voor donateurs om geld te storten voor de stichting zodat we diverse activiteiten kunnen organiseren.

Op 27-12-2022 hebben we een donatie van 15 pallets kattenvoer gekregen die wij verdeeld hebben onder de diverse dieren voedselbanken en andere dierenopvang organisaties. Deze ontwikkelingen zijn hoopgevend, mede doordat ons is toegezegd dat er maandelijks dierenvoer gedoneerd gaat worden.

Bestuur

Peter van der Linden

Voorzitter

Inge van der Linden-Jansen

Penningmeester

Rinus de Hilster

Secretaris

Organisatie

Stichting De Hulpketen
Jansteenstraat 20
7771 WX Hardenberg
KvK: 05080370 ( UBO nummer KvK uittreksel)
E: stichtingdehulpketen@hotmail.com
W: www.dehulpketen.nl
T:0523-266219

Neem wat je nodig bent, geef wat je missen kunt